Lu's Paragraph: ervaren vertalers en copywriter en communicatieburea in Mechelen (Antwerpen)

Welkom bij Lu's Paragraph te Mechelen

Lu's Paragraph is een klein maar slagvaardig multilinguaal communicatiebureau uit Mechelen (Antwerpen) waar ervaren vertalers en copywriters werken. Met de totaalexpertise om u onberispelijke (ver)taalkwaliteit te bezorgen, in om het even welke taal en in om het even welk register, van wervend commerciële tot gortdroge technische of juridische teksten. Maar er is meer. Lu's Paragraph weet niet alleen uw verhaal overtuigend te vertellen en te vertalen. Met haar volwaardige studio voor creatie, ontwerp en vormgeving weet Lu's Paragraph uw verhaal ook opvallend en aantrekkelijk te verpakken. Want uw publicaties, folders, brochures, bedrijfsbladen, direct mailings en nieuwsbrieven willen aandacht. Het zijn tenslotte uw papieren showrooms.

 

Met vertalen, copywriting en communicatie tout court, speelt Lu's Paragraph zich al meer dan drie decennia lang in de kijker. Niet dat we ons met die uitspraak in een knusse ereloge willen nestelen. We willen het steeds weer bewijzen. De hoogste verwachtingen telkens weer waarmaken. Maar die dertig jaar ervaring, die moet u als muziek in de oren klinken. U het geruststellend gevoel geven op uw twee oren te kunnen slapen, u te kunnen nestelen in het comfort van onze ervaring.

 

U heeft nood aan een steengoede vertaling, een creatief concept, een fris ideetje, een heerlijk stukje tekst, een nieuwe huisstijl, een schitterend logo, een productbrochure, een advertentie, wip dan even binnen in de Stuivenbergvaart, kopje koffie (2 suikertjes?) en neem plaats in onze comfortabele ‘egg chair’. Come and sit in the comfort of our experience, net zoals die talloze andere klanten dat voor u deden : Agfa HealthCare, JBC, Kluwer, Total, Belgacom, OCMW Mechelen, Stad Antwerpen, AB InBev, De Lijn, Dr. Oetker, H.Hartziekenhuis Geel, Honda, Multivac, Telindus, Stanley, Pauwels Trafo (CG), Agfa Corporate, Allianz, Indaver, Joker …

 

Zin om aan den lijve te ondervinden hoe comfortabel het bij ons zetelen is? Neem dan nu contact op met ons! Wij kloppen alvast de kussens op.

Map

 Bereken route