Full service communicatiebureau: Direct mail, ontwerpen van folders en brochures, bedrijfsbladen regio Mechelen (Antwerpen)

Communicatiebureau voor communicatie advies

Communicatie is voor elk bedrijf van strategisch belang, zowel intern als naar buiten toe. Uw bedrijf wil in het oog lopen, wil aandacht, een herkenbaar gezicht, een duidelijk imago. Uw folders en brochures ontwerpen doen wij met zorg, want ze moeten opvallen tussen de grauwe stapel ochtendpost. U wil dat uw communicatie rimpelloos verloopt. Daar kan Lu's Paragraph, een full-service communicatiebureau uit Mechelen, een handje toesteken. Want bij communicatiebureau Lu's Paragraph uit Mechelen (Antwerpen) staan creatieve duizendpoten boordevol enthousiasme en dertig jaar ervaring te trappelen om u als klant gelukkig te maken.

 

Nood aan een nieuw ontwerp voor een folder of brochure? Aan een bedrijfsblad dat wordt stukgelezen? Aan een nieuwsbrief met een aantrekkelijke lay-out, een jaarverslag, een corporate brochure met een strakke of speelse grafische vormgeving, een uitnodigende wervingsadvertentie, een nieuwe imago-ondersteunende huisstijl met logo, een stukje slagkrachtig geschreven tekst, een direct mail die uw prospects meteen over de brug haalt, een creatief concept, een fris ideetje? Dan is de Stuivenbergvaart het juiste adres.

 

Wij bieden ook copywriting aan als dienst.

 

Wil u te weten komen wat Lu's Paragraph in de mars heeft, contacteer ons en come and sit in the comfort of our experience!