Creatieve vertaling, technische vertaling, commerciƫle vertaling & beƫdigde vertaling in Mechelen (Antwerpen)

Vertaalbureau in Mechelen

Door de voortschrijdende globalisering wordt de buitenwereld almaar kleiner. Grenzen vervagen of staan wagenwijd open, waardoor een gigantische markt is gegroeid met miljarden consumenten, waaraan u uw stem wil laten horen. In de taal van die consument. Daarom zijn foutloze en inhoudelijke correcte vertalingen in het internationale zakenleven voor uw onderneming van essentieel belang. Uw buitenlandse klant blijft oostindisch doof als u hem of haar met uw verhaal niet weet te overtuigen.

 

Vertaalbureau Lu's Paragraph uit Mechelen (Antwerpen) verzorgt al dertig jaar lang onberispelijke vertalingen, in en uit vrijwel alle wereldtalen en voor eender welke doelgroep. Hiermee heeft Lu’s Paragraph een benijdenswaardige reputatie opgebouwd. Die stoelt voor een groot stuk op een bijzonder kieskeurige selectie van haar in-house medewerkers, zeg maar taalgoochelaars. En voor de vertaling van meer exotische talen werken ze samen met een uitgebreid netwerk van even zorgvuldig geselecteerde vertalers. De tekstschrijvers die voor Lu’s Paragraph de pen inkruipen vertalen bovendien uitsluitend naar hun moedertaal - van die stelregel wijkt Lu’s Paragraph geen strobreed af. Wie voor Lu’s Paragraph vertaalt, gaat nooit vreemd! Chop Suey eet je tenslotte ook niet in Massimo’s Pizzeria!

 

U wil een beëdigde vertaling, commerciële vertaling, technische vertaling, een medische of farmaceutische vertaling, een creatieve vertaling? We zoeken voor u de geschikte vertaler), die vertrouwd is met uw sector en uw vakgebied en leveren met een heilig respect voor deadlines een onberispelijke vertaalkwaliteit. Om die kwaliteit te garanderen, laten we alle teksten proeflezen, met argusogen controleren. Dat is ons alom gewaardeerd ‘tandemprincipe’.

 

Ook voor copywriting kunt u bij ons terecht.

 

Dringend zo’n vertaling nodig? Neem contact op met ons en come and sit in the comfort of our experience!

Banner
 Bereken route